Välkommen till Sofia Rustan

Återkoppling från en av mina kunder, Anna Enhage. Jag valde en av Sofias underbara skyddsänglar som doppresent till vårt barnbarn för att jag själv tycker väldigt mycket om änglar, för det de symboliserar - en hälsning från världen utanför oss själva från det vi inte vet så mycket om men som jag är övertygad om finns där och som fö r mig är en stor trygghet. Och den tryggheten vill jag försöka förmedla till mina barnbarn.

Logon

Vinnare i lotteriet

Tack alla besökare på årets julmarknad. Vinnare i lotteriet blev Margareta Jonsson och andrapriset gick till Åke Oscarsson. Grattis till er båda! Sofia
Kommentarer
 • Stacks Image 9

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 16

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 17

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 22

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 25

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 28

  Caption Text

  Link

Jul hos syskonen Rustan


Nu är det dags för årets jul hos syskonen Rustan med vänner. Boka in lördag och söndag den 21-22 november klockan 11.00-16.00. Adressen är Valknyttsvägen 23 i Bydalen Sundsvall. Skyltat från Norra vägen. Hembakad fikabuffé. Nytt för i år hängsmycke i silver designat av Sofia Rustan. Finns i två storlekar, från 995 kronor inklusive kedja. Välkomna!
Kommentarer

Vinnare i utlottningen

Vinnaren i årets utlottning blev Ulla Nilsson från Bosvedjan. Stort grattis till henne!!!
Kommentarer

Jul hos syskonen Rustan

Nu är det dags för julutställning med syskonen Rustan med vänner. Boka in lördagen eller söndagen den 22-23 november klockan 11.00-16.00 på Valknyttsvägen 23 i Bydalen, skyltat från Norra vägen. Det finns en hembakad fikabuffé, betala ett pris och fika så mycket du önskar.
Medverkande är:
Sofia Rustan, måleri, blandteknik
Barbro Risshall, väv
Ulla Lahti, Mitt Skafferi
Mattias Rustan, keramik
Charlotta Pemer, keramik
Anna-Karin Hulling, silver
Björn Schumacher, hembakat
Jenny Åström Wallmark, illustration och formgivning

Välkommen!
Kommentarer

Vinnaren i lotteriet

Vinnaren i lotteriet vid årets julutställning blev Anneli Max, stort grattis!
Kommentarer

Välkommen till jul hos syskonen Rustan med vänner!Kommentarer

Välkommen på premiärutställning i mitt lilla galleri på Juniskärsvägen 181. Vernissage fredagen den 30 augusti klockan 17.00-20.00 och lördagen den 31 augusti 11.00-16.00. Fika kommer att finnas till försäljning. Välkomna!
Kommentarer

Äntligen vårNu blommar det i rabatten. Passa på att beställa en vårpresent till dig själv eller varför inte till mamma på mors dag!
Kommentarer

Öpppet hus

Välkommen att fika och prova på att dreja i min brors hus på Valknyttsvägen 23 i Bydalen. Utställning av mina tavlor och min brors keramik. Fler utställare kommer att delta. Boka in 8-9 december klockan 11.00-16.00 båda dagarna. Ta med vänner och bekanta. Vi ses!
Kommentarer

Nya hemsidan klar

Välkommen till min nya hemsida gamla som nya kunder. Nu kan du göra din beställning direkt från sidan.
Kommentarer
Läs äldre inlägg…